web analytics

Roosendaalse zanger Glenn Danen (nu 22) maakt nieuwe single

De inmiddels 22-jarige Roosendaalse zanger Glenn Danen heeft een nieuwe single opgenomen. ‘Jij’ heet die en het is een ‘eigen’ nummer. Op muziek gezet met een dansbeat, een trance sound en live gitaarwerk. Zondagmiddag 24 december is Glenn een van de gasten van Jan Koevoets tijdens een jubileumshow in het theatercafé van De Kring.

Het nummer is wederom geschreven en geproduceerd door Johnny van Veldhoven van JVV Studio Records, waar Glenn de afgelopen jaren al heel wat nummers heeft opgenomen.
Wie het nummer wil beluisteren kan ❯ HIER terecht.

De Roosendaalse zanger (5 juli 1995) ging keyboardlessen nemen toen hij een jaar of acht was, zo wist de Belgische site Zangtalent een aantal jaren geleden te melden. Na een paar jaar begon hij ook interesse in zingen te krijgen. In juni 2006 stapte hij naar Margot Roeken in Rucphen voor zanglessen. En in 2007 was hij een van de deelnemers aan een talentenjacht in Roosendaal.

Daar kreeg hij blijkbaar de smaak goed te pakken, want na de nodige lessen en begeleiding werd eind 2008 besloten een cd op te gaan nemen. Dat werd ‘Allerliefste’, waarvan op YouTube nog een clip te vinden is.

Daarna volgden de nodige optredens, waar ook videomateriaal van te vinden is op YouTube, waaronder een uitvoering van My Way uit 2012.
In 2016 volgde weer een officiële clip, nu van ‘Een blik van jou’, die opgenomen werd op de Roosendaalse kermis.

De Allerliefsten (2009)

My Way (2012) – live optreden

Een blik van jou 2016 (clip opgenomen op de Roosendaalse kermis)

❯ Glenn Danen op YouTube
❯ Glenn Danen op Facebook
❯ Glenn Danen op Instagram