web analytics

Roosendaalse voorronde Poker-kampioenschap bij Dakota’z (23 jan)

Op dinsdagavond 23 januari is bij Dakota’z aan de Markt in Roosendaal de Roosendaalse voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. De winnaar van deze voorronde mag zich een jaar lang ‘kampioen van de gemeente Roosendaal’ noemen en krijgt een beker mee naar huis. En hij/zij kan zich kwalificeren voor de landelijke finales.

De voorrondes voor de landelijke finales zijn van januari tot en met mei in 125 horecagelegenheden en sportkantines door heel het land. In totaal doen naar verwachting zo’n 8.000 recreatieve pokerspelers mee om de beste amateurpokerspeler van Nederland te worden.

‘Het mooie aan het Open Nederlands Kampioenschap Poker is dat het evenement draait om de gezelligheid en dat iedereen van 18 jaar en ouder mee kan doen. Deelnemen kost slechts € 12,50. Je hoeft geen ervaren of goede pokerspeler te zijn om er aan mee te doen’, zegt organisator MEC Pokerevents.

Een paar toernooi-regels: per 80 deelnemers gaat 1 deelnemer direct naar de landelijke finale. De beste 5 procent gaat naar de halve finale. De beste 6 tot 10 procent krijgt een wildcard voor de halve finale; bij 2 gewonnen wildcards mag die meedoen aan de halve finale.

De voorronde in Roosendaal bij Dakota’z begint op 23 januari om 19:00 uur.

❯ Website Pokertoernooi voorronde Roosendaal