web analytics

Roosendaalse dj-act Sonic Solutions ‘als bekroning’ op festival Tomorrowland

‘De Roosendaalse dj-act Sonic Solutions staat 20 jaar na hun grote hit the Logical Song op één van de allergrootste festivals van Europa, namelijk Tomorrowland in België. Sonic Solutions is destijds opgericht door producers Joris van Dijk en Michel Clerx. Tijdens de dj-act wordt producer Joris van Dijk op het podium bijgestaan door mc-er Frank Matthijssen. ‘Een bekroning mag je het wel noemen’, aldus Joris van Dijk.

Hits
In 2001 scoorden zij met een remix van Supertramps Logical Song een top 3-notering in de ultratop 50 van België. Hierna volgden nog meerdere hits die in België in de top 50 belandden zoals; Don’t Speak, Heaven is a place on Earth en Nasty Creep.

Droom
Dat zij nu op Tomorrowland 2020 staan is een droom die uitkomt. Tomorrowland is al jaren het meest toonaangevende festival van Europa. In 2012 werd Tomorrowland zelfs verkozen tot beste dancefestival ter wereld. Onder de noemer: Reflection of Love staan de mannen op zaterdag 25 juli, het tweede weekend van Tomorrowland, op de I Love the 90’s Stage in het Belgische Boom.

❯ Facebookpagina Sopnic Solutions