web analytics

Roosendaalse Comedie met ‘UBU ROI’ op locatie in The Loods (6 t/m 14 juni)

+ VIDEO – De Roosendaalse Comedie verzorgt tussen 6 en 14 juni zes avondvoorstellingen van het surrealistische stuk UBU ROI op locatie in The Loods aan de Oostelijke Havendijk. Het stuk wordt opgevoerd onder bewerking en regie van Mariette Haazen. De tekst is van Alfred Jarry.

De voorstellingen zijn op 6, 7, 8 12, 13 en 14 juni en beginnen steeds om 20:15 uur. Rond 22:15 is de voorstelling afgelopen. Kaarten (voor zitplaatsen) kosten 12,50 euro.

Het gaat om ‘een absurd, hilarisch en meedogenloos spel over Baas UBU, een onbeschofte, empathie loze, laffe man met asociaal taalgebruik die, onder invloed van zijn vrouw en ten koste van alles en iedereen, macht wil krijgen’.

UBU ROI is tijdloos, waarin fragmenten uit onder andere MacBeth en Hamlet van Shakespeare herkenbaar zijn, maar ook refereert aan sommige Wereldleiders van onze tijd.

Kaarten reserveren
Kaarten voor deze productie kunnen via de website van de Roosendaalse Comedie worden gereserveerd (zie hieronder). In verband met het beperkt aantal plaatsen per voorstelling vraagt het toneelgezelschap om tijdig aan te melden. Bij het bestellen van de kaarten krijgt men per email een reserveringsbewijs; de kaarten liggen dan voor aanvang van de voorstelling klaar. Betaling gebeurt ook voor aanvang van de voorstelling. Er kan contant of met PIN worden betaald.

Route naar The Loods
Het adres van The Loods is Oostelijke Havendijk 13b. In verband met de herinrichting van het gebied Stadsoevers is The Loods alleen bereikbaar via de achteringang via de Industriestraat langs het stadion. Per auto komt men bij die achteringang via de Jan Vermeerlaan, de brug over en dan rechtsaf langs het stadion. Daar rechtsaf het parkeerterrein van Sfeerstrand en The Loods op.
Fietsers kunnen vanuit de richting Kadeplein bij de brug van de Wethouder Lanenstraat via het nood-fietspad langs de wegwerkzaamheden van de Oostelijke Havendijk in de Industriestraat komen.

❯ Reserveren via website Roosendaalse Comedie
❯ Beginpagina Roosendaalse Comedie
❯ Facebookpagina Roosendaalse Comedie