web analytics

Roosendaalse Charlotte Labee vanavond in ‘Mooiste meisje van de klas’

In de aflevering van maandag 22 juni van ‘Het mooiste meisje van de klas’ speelt de nu 34-jarige Charlotte Labee uit Roosendaal de hoofdrol. De uitzending van Avrotros begint om 21:20 uur op NPO1.

Pesentator Jaap Jongbloed ontmoette haar nog voor de coronacrisis op Ibiza. ‘Een eiland dat haar veel mooie momenten brengt, maar waar ze ook haar dieptepunt kent. Hier krijgt ze te horen dat als ze doorgaat met haar huidige levensstijl, ze in een rolstoel eindigt’, aldus het programma.

Geld verdienen
Van jongs af aan wist ze heel duidelijk wat ze wel en niet wilde. ‘Al op jonge leeftijd is Charlotte bezig om manieren te vinden om geld te verdienen. Op haar 19e heeft ze al een serieuze baan, een koopwoning, een auto en is ze bezig met plannen voor een modewinkel. Tot Miss Nederland op haar pad komt. Charlotte wint glansrijk de titel, waardoor er vele deuren geopend worden’.

Falen
‘Zo startte ze haar eigen modemerk. Charlotte gaat er voor 200 procent voor en de omzet van het modemerk explodeert al snel. Als er onder andere problemen met leveranciers ontstaan, moet Charlotte aan zichzelf toegeven dat ze het niet meer kan bolwerken. Ze verklaart het merk failliet en ze ziet het als groot falen’.

Voor haar kiezen
‘Ook op privégebied krijgt ze het voor haar kiezen. Ze krijgt baarmoederhalskanker en haar woning brandt af. Charlotte krijgt een burn-out. Maar haar zelfgenezing wordt haar nieuwste project, waar ze nu ook weer vol overtuiging haar schouders onder zet’.

Voeding en gezondheid
Charlotte geeft nu advies als spreker, trainer en schrijver over voeding en gezondheid. En schreef het boek ‘Brain Food, voeding voor gezonde hersenen’. Op haar website zegt ze over haarzelf onder andere: ‘Ik werd geboren eind tachtiger jaren in Roosendaal. Op mijn 17e vertrok ik naar Milaan om mijn carrière te starten als model. In 2008 werd ik verkozen tot Miss Universe Nederland. Na mijn verkiezing presenteerde ik diverse programma’s bij Omroep Brabant en RTL4. Ik trouwde en kreeg een zoon’.


Foto boven: Copyright Avrotros

❯ Facebookpagina Charlotte Labee
❯ Website van Charlotte Labee, brain balance expert
❯ Boek van Charlotte Labee
❯ Charlotte Labee op Instagram