web analytics

ROOSENDAALS TREFFEN AFGEBLAZEN

Het Roosendaals Treffen van komende zondag 23 september is afgeblazen. Dat heeft de Stichting Roosendaal 750 jaar besloten in zorgvuldig overleg met diverse deelnemers en organisaties.
De slechte weersverwachtingen zijn reden voor dit moeilijke besluit geweest, zo is vrijdagavond 21 september bekendgemaakt.

Het Roosendaals treffen stond gepland voor zondagmiddag 23 september van 12:00 – 17:00 uur in en rond het Emile van Loonpark: in het park zelf, het naastgelegen parkeerterrein, Vughtstraat, Stadserf, Kloosterstraat, Dominéstraat, Bloemenmarkt, Molenstraat, Tongerloplein en Markt.

Storm en regen
‘De weervoorspellingen voor a.s. zondag zijn erg slecht. Er worden storm, onweer, regen, hagel en harde windstoten verwacht. Dat brengt een veiligheidsrisico met zich mee. Daarnaast kunnen we van deelnemers en bezoekers niet verwachten om een buitenevenement in de stormende regen en hard wind te houden’, aldus het persbericht van de Stichting.

Tegenvaller
‘Dit is voor de Stichting Roosendaal 750 jaar en alle andere organisaties en deelnemers uiteraard een flinke tegenvaller. Zeker als we kijken naar alle inspanningen en voorbereidingen die al zijn gedaan. Uiteraard komt er een alternatief moment voor het Roosendaals Treffen, in september 2019. Zodra de datum bekend is, volgt er nadere informatie over het Roosendaals Treffen’, zegt Cor Verbogt, de voorzitter van de Stichting Roosendaal 750 jaar.