web analytics

Roosendaals Kampioenschap Blind Bier Proeven

Het Roosendaals Biergilde organiseert op zaterdag 8 mei van 19.30 tot 22.00 uur het online Roosendaals Kampioenschap Blind Bier Proeven. Deelnemers raden via live polls welke bieren zij proeven. Degene met de meeste goede antwoorden ontvangt een prijs en mag zich kampioen voor een jaar noemen. De kosten bedragen €17,50 voor vier bieren en een hapje. Aanmelden kan via www.roosendaalsbiergilde.nl.

Op dezelfde zaterdag kunnen deelnemers ’s middags tijdig het bierpakket afhalen bij café de Sjoes in Roosendaal. Het kampioenschap wordt ’s avonds live gepresenteerd vanuit het café. Met een tafelpresentatie worden de bieren na de stemmingen bekendgemaakt. De winnaar mag tevens meedenken over de volgende editie. Indien meerdere personen hetzelfde aantal bieren goed geraden hebben, volgt een barrage.

Het Roosendaals Biergilde bestaat uit een enthousiaste groep proevers. De missie is zoveel mogelijk kennis vergaren over bier en deze niet alleen te delen met de leden, maar ook met alle andere liefhebbers buiten het Gilde. Fan worden kan via aanmelding op https://facebook.com/RoosendaalsBiergilde. Je blijft dan op de hoogte van bieractiviteiten in Roosendaal.