web analytics

Roosendaals Houthak Kampioenschap bij Hooihuis op 14 okt

Restaurant Het Hooihuis organiseert zondag 14 oktober alweer de 9e editie van de Roosendaalse Houthak Kampioenschappen in samenwerking met Aleco Sport Visions. Het gezellige evenement zal ook dit jaar weer in en rondom de tuin van Het Hooihuis plaats gaan vinden.

Het kampioenschap bestaat uit zes sportieve spelelementen. Hierbij komen boomstam werpen, spijkerbroek hangen, boomstam zagen, boomstam sjouwen, houtblokken stapelen en natuurlijk houthakken aan bod. Deze spellen worden uitgevoerd door 20 competitieve teams, ieder bestaande uit 4 personen.

Middagprogramma

Het programma start om 12.20 uur, waarna gedurende de middag gestreden wordt om de titel ‘Hooihuis Houthak Kampioen’. Net als de afgelopen jaren worden de Houthak Kampioenschappen weer een dag vol herfstplezier. De koks van Het Hooihuis bereiden heerlijke herfstgerechten in de buitenkeuken. De buitenbar staat gevuld met heerlijke bieren, wijnen en andere verkoelende dranken.

In de Hooihuis-tuin wordt de gehele middag muziek gedraaid en hopelijk laat de zon zich ook van zijn goede kant zien. Wanneer het spelprogramma voorbij is, vindt rond 17.15 uur de prijsuitreiking plaats. Voor de winnaars wordt – buiten de prijzen – voor een heus podium gezorgd.