web analytics

Roosendaal 750: Voorstelling voor ouderen in De Kring (5 nov)

Speciaal voor ouderen in de regio is maandagmiddag 5 november, op de ‘verjaardag’ van Roosendaal, in De Kring de voorstelling ’t Roosendaals Uurke vol muziek en nostalgie. De organisatie is in handen van Groenhuysen en Stichting Roosendaal 750 jaar en wordt verzorgd door leden van de Groenhuysen-Revue en de heren van IQ Aarmoei-nieke.

Een kaartje kost € 6,25, inclusief twee consumpties. Kaarten zijn te bestellen via de website van De Kring. Aanvang 13:30 uur.

Zowelde de gemeente Roosendaal als ouderenzorgorganisatie Groenhuysen hebben dit jaar reden tot feest. Ze bestaan respectievelijk 750 jaar en 25 jaar. ‘Een mooie gelegenheid om de handen ineen te slaan en iets speciaals te organiseren voor een voor beide belangrijke doelgroep: de ouderen uit de regio’, aldus de organisatoren.

De leden van de Groenhuysen-Revue en de heren van IQ Aarmoei-nieke laten de bezoekers genieten van een vogelvlucht langs de Roosendaalse geschiedenis, grappige sketches en een muzikale reis langs de liedjes van vroeger. Ze gaan er van uit dat er volop wordt meegezongen…