web analytics

Rondleiding door sloop van Stadskantoor op 19 sept.

Nu de laatste vleermuis vertrokken lijkt te zijn, kan de (gedeeltelijk) sloop van het Stadskantoot beginnen, om daarna weer opgebouwd te worden tot ‘HUIS van Roosendaal’. Om de burgers ook nu al het gevoel te geven dat het straks ‘hun’ HUIS van Roosendaal wordt, is er voor belangstellenden op zaterdag 19 september een rondleiding, zodat ze met eigen ogen de sloopwerkzaamheden kunnen bekijken.

Onder begeleiding van aannemer Gebr Snellen BV kan door het gebouw worden gelopen, om een idee te krijgen van de manier waarop het oude gebouw wordt gesloopt en straks weer wordt opgebouwd. ‘Namelijk op circulaire wijze, iets waar we trots op zijn’, aldus de gemeente.

Voor deze rondleiding is inschrijven verplicht en vol = vol. De rondleiding duurt ca. 45 minuten. Inschrijven kan via ❯ DEZE WEBSITE, dat is een website rond Demolition Day 19 september 2020, een dag waarop meer slooplocaties in het land kunnen worden bezocht.

De rondleiding is voor kleine groepjes van maximaal 10 personen. Belangstellenden hebben de keus uit 25 tijdvakken tussen 10:00 – 14:48 uur.