web analytics

Ron Axt nieuwe bestuurder van Groenhuysen

Per 1 augustus is Ron Axt (55) het nieuwe lid van de raad van bestuur van Groenhuysen. Samen met de huidige voorzitter Marjolein de Jong gaat hij in het collegial bestuur een belangrijke bijdrage leveren om Groenhuysen de komende jaren op koers te houden en door te ontwikkelen. Groenhuysen beheert in West-Brabant een groot aantal locaties. In Roosendaal vallen onder andere Champetter, BloemscheVaert, Wildenborch, Heerma State, Moerweide, Weihoek en Wiekendael onder Groenhuysen.

Eind april is Axt officieel benoemd tot lid van de raad van bestuur van Groenhuysen. Hij treedt met ingang van 1 augustus als bestuurder toe. Hij vervangt hiermee Peter van den Broek, die op 16 januari afscheid nam van Groenhuysen. Axt heeft ruim 15 jaar ervaring als bestuurder in de de provincie Gelderland en Utrecht. Het afgelopen halfjaar was hij ad interim bestuurder bij Oktober in zuidoost Brabant.

Sprankelender

‘Groenhuysen haalt met Axt een bestuurder in huis die met zijn kennis, kunde en ervaring goed past bij de huidige ontwikkelfase en ambities van de organisatie. In de nieuwe samenstelling geeft de raad van bestuur, samen met haar netwerkpartners, verder vorm aan het creëren van de best passende woonzorgomgeving voor ouderen in westelijk West-Brabant. Marjolein en Ron staan samen aan het roer om met de ingeslagen koers van Groenhuysen een nog sprankelendere organisatie te maken waar klanten en medewerkers voor kiezen’, aldus Groenhuysen.

Goed imago

Ron Axt: ‘Groenhuysen heeft een goed imago en staat bekend als een innovatieve organisatie, die steeds de beste en warme zorg en een goede kwaliteit van leven nastreeft, haar regionale maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt en veel investeert in medewerkers. Deze ambities passen goed bij mijn persoonlijke visie op de ouderenzorg. Ik wil me hier dan ook graag volledig voor inzetten en samen met mijn collega daar op een duurzame wijze invulling aan geven.’

Wanneer: zondag 12 juli 2020 @ 09:30
Waar: Natuurpoort Wouwse Plantage, Schouwenbaan

Landgoedwandeling Een wandeling door het landgoed Wouwse Plantage en het Plantage Centrum waarbij wetenswaardigheden over de gebouwen en de historie