web analytics

Rock en blues op Parksounds in Vrouwenhof (1 juni)

In het eerste weekend van juni staat het Openluchttheater Vrouwenhof in Roosendaal in het teken van swingende muziek en bruisend talent. Op zaterdag 1 juni is het tijd voor Parksounds, waarop tussen 16:00 – 22:30 uur verschillende bands hun rock- en bluesgeluiden laten horen. De entree bedraagt tien euro. Bij het theater staan enkele foodtrucks, zodat bezoekers voor een drankje en een hapje het terrein niet af hoeven.

Vanesa Harbek
De line-up bestaat uit artiesten uit binnen- en buitenland en de regio. Als belangrijkste buitenlandse act speelt Vanesa Harbek met haar band uit Argentinië. Vanesa toert momenteel door Duitsland, Polen, Roemenie en Zwitserland, maar voor Nederland is dit optreden de primeur. ‘Vanesa is een topgitariste en podiumbeest, die moet je zien en horen’, zegt de programmeur van het Openluchttheater.

AJ Plug
Uit eigen land komt de band AJ Plug de avond afsluiten. De band toert momenteel met Johan Derksen langs de Nederlandse theaters met een fantastische live-show. Vanwege het enorme succes van deze theatershow is er een nieuwe versie gepland voor het komende seizoen. Wie de uitverkochte show in de Kring gemist heeft, krijgt hier de herkansing. Alle bezoekers krijgen ook gratis een compilatie-cd van de band.

Bas Paardekooper
Bas Paardekooper met zijn band uit de omgeving Den Haag spelen bluesrock. De band is ruim 11 jaar geleden opgericht door frontman en gitaarvirtuoos Bas Paardekooper. Powertrio Paardekooper staat voor energie, er is vuur in ieder optreden. Passie, muzikaliteit en een solide ritmesectie zijn kenmerken van de band. Compacte songs worden afgewisseld afgewisseld door subtiel uitgevoerde bluesrock ballads, met fantastisch gitaarspel van Bas.

Uit de regio
Uit eigen regio komen Rock Season en The Dead Wax. Rock Season bestaat uit vijf jonge gasten uit Wouw, die vol vuur en ethousiasme zo spelen dat velen niet op hun stoel (of in dit geval de stenen tribune) zullen kunnen blijven zitten.
The Dead Wax, met muzikanten uit de regio, spelen heerlijke akoestische muziek van ‘het ouwe gespuis’ als Cream, Bowie, Lou Reed etc.

❯ Kaartverkoop Openluchttheater Vrouwenhof