web analytics

rkvv Roosendaal zoekt nieuwe trainer voor het eerste

Voetbalclub Roosendaal is op zoek naar een hoofdtrainer voor het eerste. Aan het eind van het seizoen scheiden de wegen van rkvv Roosendaal en hoofdtrainer Peter Sweres. In goed overleg is besloten om de samenwerking na drie jaar te beëindigen.

‘Peter Sweres was het afgelopen 2,5 seizoen succesvol met ons eerste elftal en promoveerde vorig jaar naar de 2e klasse door middel van een direct kampioenschap. In de 2e klasse staat de ploeg nu verdienstelijk op de 5e plaats en ligt de focus op een zo hoog mogelijke eindklassering en/of een periodetitel’, zegt het bestuur op de website van de club.

Vernieuwde uitdaging

‘Tijdens de evaluatie (afgelopen week) en het bespreken van het toekomstbeeld, kwamen we tot de conclusie dat beide partijen ook open stonden voor een vernieuwde uitdaging en dat na dit huidige seizoen wellicht het juiste moment is om allebei weer een stapje te maken’.

Eigen jeugdspelers
Het bestuur geeft aan dat ‘Peter het fantastisch gedaan heeft bij onze club’ en dat de club hem erg dankbaar is voor zijn werk de afgelopen seizoenen. ‘Hij heeft een goede invulling gegeven aan ons beleid door veelal met eigen jeugdspelers te werken en een goede hechte groep te creëren zonder daarbij de cultuur van onze vereniging uit het oog te verliezen’.

Doel: stabiele eersteklasser
De club gaat nu op zoek naar een hoofdtrainer ‘die de ingezette lijn van Peter kan aanhouden en ons elftal daarnaast weer een stapje verder kan brengen naar het doel: een stabiele 1e klasser met veelal spelers die afkomstig zijn uit onze eigen jeugdafdeling’.

Foto boven: website rkvv Roosendaal

Wanneer: zondag 12 juli 2020 @ 09:30
Waar: Natuurpoort Wouwse Plantage, Schouwenbaan

Landgoedwandeling Een wandeling door het landgoed Wouwse Plantage en het Plantage Centrum waarbij wetenswaardigheden over de gebouwen en de historie