web analytics

Reduan uit Roosendaal is door naar de Battle van de Voice Kids

Roosendaal heeft weer een deelnemer in The Voice Kids. De 14-jarige Reduan rapte vrijdagavond 9 maart in de Blind Auditions het nummer Habiba van Boef en bereikte daarmee de volgende ronde, de Battle dus. Na zijn gewone optreden volgde nog een toegift waarbij ook Ilse de Lange en Ali B mee kwamen doen.

Reduan, voor wie alle vier de coaches Marco Borsato, Douwe Bob, Ilse de Lange, Douwe Bob en Ali B hun stoel draaiden, maakt nu deel uit van het team Ali B. Dat hij juist Ali B. koos als coach, zal niemand verbazen.

Op de website van The Voice Kids staat over Reduan te lezen:
‘Reduan, ook wel bekend als ‘R-One’, is een van de weinige rappers dit seizoen. “Ik ben niet op bekende grond, iedereen hier kan heel goed zingen. Ik ben een rapper, ik ben de underdog. Ik moet gewoon laten zien dat ik kan wat zij kunnen, maar dan op mijn gebied.” Eerder bewees hij zichzelf al door het televisieprogramma Go With The Flow te winnen. Reduan mocht hierdoor optreden tijdens het Bevrijdingsfestival in Zwolle en een videoclip opnemen voor zijn eigen track: Zij Was Er Wel. Waar andere rappers het in hun nummers vooral hebben over geld en vrouwen wil Reduan een boodschap meegeven met zijn nummers. Hij rapt over de wereld zoals ‘ie echt is en hoe we deze samen kunnen verbeteren’.

Foto’s: Screendumps The Voice Kids – RTL4


Na afloop nog een toegift, met Ilse de Lange en Ali B.

❯ Bekijk hier het complete optreden van Reduan, inclusief toegift met Ilse en Ali B., op de website van The Kids Voice


 


Clip ‘Zij was er wel’ van Reduan als winnaar van van Go With The Flow (2017)

❯ Reduan in Sterren op tv