web analytics

Recreatief pokertoernooi in Roosendaal (15 sept)

Op zondag 15 september is in Patrycentrum Black Horse in Roosendaal een recreatief pokertoernooi van Pokeren.nl Het toernooi begint om 17:00 en duurt tot ongeveer 22:00 uur. ‘Het gaat om een recreatief toernooi waarbij niet om geld wordt gespeeld. Iedereen van 16 jaar of ouder kan zich via de website van Pokeren.nl inschrijven’, aldus de organisatie.

‘De Poker Series is opgericht voor recreatieve spelers die gewoon lekker willen pokeren. Vanwege de huidige wetgeving mag er niet om geld worden gespeeld. De Poker Series is een landelijke toernooiserie die jaarlijks wordt afgesloten met een grote finale en ranking finale’.

60 toernooien
Het seizoen is begin februari 2019 van start gegaan en er worden het hele jaar door toernooien gehouden waarbij spelers zich voor beide finales kunnen plaatsen. In totaal staan er zo’n 60 toernooien op het programma. De toernooien van de Poker Series duren ongeveer vijf uur. Het toernooi in Roosendaal is in Patrycentrum Black Horse. ‘De Poker Series is hier al meerdere jaren te gast en elk jaar komen we hier weer graag terug’, zegt de organisatie.

Volgende stap
Deelnemers kunnen zich voor € 12,95 inschrijven via de toernooipagina op de website. Op deze pagina is meer informatie vinden over de structuur. Er wordt tijdens ieder toernooi van Pokeren.nl gebruik gemaakt van vaste delers. ‘De Poker Series zijn ideaal voor spelers die normaal gesproken thuis met familie of vrienden spelen. Zie het als de perfecte volgende stap in je pokercarrière’, stelt de organisatie.

❯ Inschrijven en meer infi op Pokeren.nl
❯ Evenementenpagina Facebook