web analytics

Reconstructie van overval op Bakker Bart op tv

In de uitzending van Bureau Brabant van Omroep Brabant op maandagavond 28 september om 18:00 uur is een reconstrctie te zien van de overval op Bakker Bart aan de Nieuwe Markt in Roosendaal op vrijdagavond 28 augustus. Hoewel de overvaller volgens de politieop beeld staat, is die nog niet gevonden.

Op vrijdagochtend 28 augustus om 06.30 uur, werd de vestiging van Bakker Bart aan de Nieuwe Markt in Roosendaal overvallen. Die ochtend was een vrouwelijk personeelslid als eerste in de zaak. Vanaf ongeveer 06.00 uur was ze bezig met de voorbereidingen van de dag.

Onder schot
Een half uur later stormde de overvaller binnen en hield haar onder schot met een pistool. Ze moest mee naar het kantoor en moest daar geld afgeven. De overvaller stopte dat in een tas, die hij weer in een tas van Bakker Bart deed. De overvaller zei dat de vrouw in het kantoor moest wachten. Terwijl ze dat deed ging hij er van door. De overvaller staat op beeld!

Herhalingen
Maandagavond om 18.00 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.

In de uitzending van Bureau Brabant wordt een reconstructie van de overval vertoond.

Foto boven: Beeld uit de reconstrctie van de overval op Bakker Bart in Roosendaal. Beeld: Politie/Bureau Brabant