web analytics

RBC wint met 1-6 in Bergen en pakt ook nog de periodetitel

RBC heeft zondag 18 november met 1-6 gewonnen van MOC’17. Als bonus kreeg de Roosendaalse club ook nog de eerste periodetitel toebedeeld dank zij gelijkspel van HVV’24. In de wedstrijd van zondag manifesteerde Marouane Hamdoune zich als een ware goalgetter. Hij nam er vier van de zes voor zijn rekening.

In het begin van de wedstrijd zag het er even benauwd uit toen MOC’17 de leiding nam (1-0). Gelukkig maakte Jacques Dekker de 1-1 en zo ging ook de rust in.

Na rust konden de RBC-spelers zich schor schreeuwen. Er zouden nog vijf goals volgen, waarvan dus vier van Marouane Hamdoune. Anwar Tarfit wist er ook nog een in het doel te schieten.

De wedstrijd tegen MOC’17 werd er een van ‘ouwe bekenden onder elkaar’. Dit seizoen staan er bij de ploeg van trainer Theo Ducaneaux maar liefst vier spelers in het veld die vorig jaar bij RBC speelden: Thierry Aarts, Joey Tak, Gino Pieter en Kevin van Andel.

❯ Meer uitslagen Roosendaalse clubs
❯ Uitslagen vrouwenvoetbal in Roosendaal

Foto’s: Arthur Verbaak

 

Wanneer: zondag 12 juli 2020 @ 09:30
Waar: Natuurpoort Wouwse Plantage, Schouwenbaan

Landgoedwandeling Een wandeling door het landgoed Wouwse Plantage en het Plantage Centrum waarbij wetenswaardigheden over de gebouwen en de historie