web analytics

RBC verslaat Roosendaal in stadsderby met 1-2

In de stadsderby op Sportpark Hulsdonk in Roosendaal tussen de eerste teams van rkvv Roosendaal en RBC heeft RBC zondag 24 februari aan het langste eind getrokken. RBC versloeg de thuisclub met 1-2, terwijl het in rust toch 1-0 achter stond.

Het was voor de tweede keer in een maand tijd dat Roosendaal en RBC tegen elkaar speelden. Op 29 januari ging het om een bekerduel uit de vierde ronde. Ook toen won RBC met 1-2. In de competitie 2017-2018 was rkvv Roosendaal thuis RBC nog de baas met 1-0.

In de 26e minuut van de eerste helft kwam Roosendaal op 1-0 door een doelpunt van Wesley van Zundert: 1-0, en dat was ook de ruststand.
In de tweede helft bracht de ingevallen Levy Schotel RBC op gelijke hoogte: 1-1. Mujib Yaqoubi zorgde uiteindelijk voor de eindstand 1-2.

In de 3e klasse A blijft RBC aan de leiding, met nu 34 punten, en Roosendaal tweede met 31 punten. Maar nummer drie HVV’24 ( nu 30 punten) heeft wel een wedstrijd mider gespeeld dan de twee koplopers.

Foto’s Arthur Verbraak


 

 

 

 

Wanneer: zondag 12 juli 2020 @ 09:30
Waar: Natuurpoort Wouwse Plantage, Schouwenbaan

Landgoedwandeling Een wandeling door het landgoed Wouwse Plantage en het Plantage Centrum waarbij wetenswaardigheden over de gebouwen en de historie