web analytics

RBC speelt gelijk tegen SAB uit Breda (1-1)

RBC heeft zondag 14 april in Breda 1-1 gelijk gespeeld tegen SAB. Bij rust was het nog 0-0, mede doordat Anwar Tarfit zijn club niet uit een penalty op voorsprong wist te schieten. Maar na rust zette Adnane Samra RBC wel op voorsprong: 0-1. Vlak voor tijd moest RBC echter de tegenpartij de gelijkmaker toestaan: 1-1.

Het was zondag de eerste van een serie van vier uitwedstrijden voor RBC. In de heenwedstrijd speelde RBC in een zeer moeizame wedstrijd ook gelijk tegen SAB. De Roosendalers kwamen een klein kwartier voor tijd op achterstand, maar wisten vlak voor tijd de achterstand om te buigen naar een 2-1 voorsprong. In de slotseconden ging het alsnog fout, 2-2.

De opstelling waarmee RBC in Breda begon: Joeri Leest; Mike Schalk, Anass el Gamali, Quincy Schouten, Jeroen Molenaar; Gino de Klerk, Lars de Voogd, Mo Azaimi; Adnane Samra, Mujib Yaqoubi, Anwar Tarfit.

Concurrent Roosendaal wist zondag wel te winnen, en wel met 6-0 van Victoria’03. Daarmee is Roosendaal op 41 punten gekomen. RBC heeft er nu 43, omdat de KNVB de straf van vier punten aftrek wegens de vechtwedstrijd in Steenbergen vanwege het beroep van RBC ‘in de koelkast’ heeft gezet. Bovendien moet RBC de wedstrijd tegen Steenbergen nog uitspelen. RBC stond 3-1 achter op het moment dat de wedstrijd werd gestaakt.

Straks volgen foto’s

Wanneer: zondag 12 juli 2020 @ 09:30
Waar: Natuurpoort Wouwse Plantage, Schouwenbaan

Landgoedwandeling Een wandeling door het landgoed Wouwse Plantage en het Plantage Centrum waarbij wetenswaardigheden over de gebouwen en de historie