web analytics

RBC speelt gelijk (2-2) tegen Virtus

RBC heeft zich in de thuiswedstrijd tegen Virtus uiteindelijk nog naar een gelijkspel gevochten. Het was de vraag hoe de Roosendalers zouden reageren naar aanleiding van de zeer zware straf die de KNVB opgelegd had vanwege het gestaakte duel met Steenbergen (3-1 tussenstand).

De thuisploeg moest het sowieso met een waslijst aan zieken en geblesseerden doen en halverwege de tweede helft kwam daar ook nog een migraine aanval van Randy Elst bij die noodgedwongen vervangen moest worden.

Na een 0-2 ruststand wist Anwar Tarfit een paar minuten voor tijd de 2-2 op het scorebord te brengen. Doelman Joeri Leest werd drie maal gepasseerd, maar werd eenmaal door Lars de Voogd gered die de bal van de lijn haalde. Door het gelijkspel en de strafpunten die het ontving staat het nu weer op gelijke hoogte met Roosendaal, dat wel wist te winnen met 1-4 bij SC Gastel.

Door het gelijke spel staan RBC en Roosendaal nu op gelijke hoogte met 38 punten. Roosendaal won zondag met 1-4 bij SC Gastel. RBC moet het duel met Steenbergen op een later tijdstip nog inhalen. De Roosendalers staan daar wel met 3-1 achter met nog een half uur te spelen. Volgende week moet RBC op bezoek bij laagvlieger SAB.

Opstelling RBC: Joeri Leest; Mike Schalk, Mo Azaimi, Anass el Gamali, Jeroen Molenaar; Gino de Klerk, Lars de Voogd, Randy Elst (Klacson Soares Wanderley); Adnane Samra, Mujib Yaqoubi, Anwar Tarfit

Scoreverloop: 7′ Paul Rombouts 0-1; 23′ teg. 0-2; 54′ Adnane Samra 1-2; 86′ Anwar Tarfit 2-2

Foto: Arthur Verbraak

Wanneer: zondag 12 juli 2020 @ 09:30
Waar: Natuurpoort Wouwse Plantage, Schouwenbaan

Landgoedwandeling Een wandeling door het landgoed Wouwse Plantage en het Plantage Centrum waarbij wetenswaardigheden over de gebouwen en de historie