web analytics

RBC speelt 2-2 gelijk tegen HVV’24 in Hulst

RBC heeft zondagmiddag 11 maart in Zeeuws-Vlaanderen 2-2 gelijkgespeeld tegen HVV’24 in Hulst. Dat is wat beter dan de thuiswedstrijd in de eerste speelhelft. Die verloor RBC met 1-2, ondanks dat RBC toen de laatste 25 minuten met een mannetje meer speelde.

In de tiende minuut komt HVV‘24 op voorsprong: 1-0. Dat wordt ook de ruststand. Kort na rust brengt Jovanni van Nijnatten RBC op gelijke hoogte: 1-1 De volgende goal is ook van RBC: Anwar Tarfit benut de penalty die RBC krijgt na een overtreding op Randy Elst. (1-2).

In de 77e minuut komt HVV’24 weer gelijk via een corner (2-2). Na de 2-2 blijft RBC het moeilijk hebben. Aarts weet met enkele goede reddingen RBC in de race te houden voor een resultaat. In de blessuretijd lijkt de ploeg van Mathijssen de overwinning alsnog te pakken. De ingevallen Mujib Yaqoubi weet via een hoekschop Tarfit te bereiken, die zijn volley van de doellijn gered ziet worden. Niet veel later krijgt Van Nijnatten nog een open kans, maar in de drukte kopt hij over.
Het blijft 2-2.

Opstelling RBC tegen HVV ‘24: Thierry Aarts, Mike Schalk, Gino Pieter, Joey Tak, Michiel Kuipers; Sebastian Verhulst, Sven van Son; Jari Voeten; Jovanni van Nijnatten, Randy Elst, Anwar Tarfit.

De komende drie wedstrijden van RBC zijn ook tegen ploegen uit Zeeuws-Vlaanderen: Philippine thuis, Breskens uit en Terneuzen thuis.

❯ Andere uitslagen Roosendaalse clubs van dit weekeinde