web analytics

RBC pakt op laatste moment nog punt in wedstrijd tegen Steen

Net voor het laatste fluitsignaal heeft Carlos Ramos RBC zondagmiddag 6 oktober in de thuiswedstrijd tegen Steen uit Zeeuws-Vlaanderen de 1-1 op het scorebord weten te krijgen. Dus tóch nog een puntje voor de Roosendaalse club.

In dez wedstrijd, die vermoedelijk als ‘slecht’ in de boeken komt te staan, was het bij rust nog 0-0. Maar in de 71e minuut kwam Steen op voorsprong. Pas in de 95e minuut had RBC daar een antwoord op.

RBC speelde voor het eerst een competitiewedstrijd tegen Steen. De Zeeuws-Vlaamse club uit Sint Jansteen keerde dit seizoen na tien jaar terug in de Derde Klasse. De zwart-witten pakten vorig seizoen met overmacht de titel in 4A. Met een voorsprong van twaalf punten op Hontenisse en Oostburg was Steen de meer dan terechte kampioen.

Dit zijn de 11 namen die Koos Waslander op het wedstrijdformulier heeft laten plaatsen: 1. Deleij, 2. Pieter, 3. Ramos, 4. El Gamali, 5. Hamdoune, 6. De Klerk, 7. Rommens, 11. Tarfit, 15.Coulibaly, 20. Dadi, 22. De Bruijn. In de 57e minuut werd Marouane Hamdoune gewisseld door Yorben Bus en een paar minuten later kwam Adnane Samra voor Jari Rommens op het veld.

Eerder gespeeld:
22 september: RBC – MOC’17 7-2
29 september: Zundert – RBC 1-1

❯ Website RBC

FOTO’S VOLGEN