web analytics

RBC met vleugeltjes stuurt Victoria’03 met 6-0 naar huis

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. RBC heeft vleugeltjes gekregen. En ga zo nog maar een poosje door. RBC wint met 6-0 van titelkandidaat Victoria’03. Wie had dat gedacht? Met rust stond het al 4-0, en daar kwamen nog twee treffers bij.

In december won Victortia’03 nog met 2-1 van RBC. De ploeg uit Roosendaal kreeg toen meerdere kansen om in ieder geval gelijk te spelen, maar doelman Niels van Sundert hield toen zijn doel schoon.

Grote man bij RBC was Jovanni van Nijnatten die vier treffers voor zijn rekening nam. Voor aanvang van de wedstrijd stond Victoria (nog) op de derde plek, en RBC op de tiende plaats. Door de overwinning stijgt RBC weer een plekje op de ranglijst. Het staat nu negende.

Aan diggelen
‘RBC schiet kampioensdroom Victoria’03 aan diggelen: 6-0’, meldt de website van Victoria’03:
‘Victoria’03 staat weer met beide benen op de grond. Mocht de ploeg van trainer Ronald van Oeveren nog de illusie gehad hebben om te doen in de kampioensstrijd, dan is die droom als een zeepbel uiteen gespat. RBC speelde de Oudenbossche ploeg volledig van de kunstgrasmat en won overtuigend, en zeker niet geflatteerd, met maar liefst 6-0 van Victoria’03. Spits Jovanni van Nijnatten maakte zich in Roosendaal voorlopig onsterfelijk door maar liefst 4x te scoren. Een eigen doelpunt van Maurice Nagtzaam en een lob van Van Son zorgden voor een monsternederlaag voor Victoria’03: 6-0’.

Spelverloop:
84’ Met een bekeken lobje scoort Sven van Son 6-0
78’ Met een schitterende omhaal en zijn vierde goal zet Jovanni van Nijnatten RBC op 5-0 tegen Victoria ‘03

44’ De derde goal van Jovanni van Nijnatten. Met een schitterend afstandsschot zet hij RBC op 4-0. Titelkandidaat Victoria ‘03 komt er niet aan te pas
42’ Met een schitterende hakbal scoort Jovanni van Nijnatten 3-0.
35’ Mujib Yaqoubi vergroot de voorsprong voor RBC: 2-0
24’ Jovanni van Nijnatten zet RBC met een mooi lobje over Niels van Sundert op een 1-0 voorsprong.


 
Foto’s Arthur Verbraak