web analytics

Rainbows met Pomponteam wereldkampioen in Noorwegen

MET VIDEO – Veertien leden van The Rainbows uit Roosendaal hebben het afgelopen weekend meegedaan aan het WK Twirling in Noorwegen. Daar is het Synergy Pomponteam, bestaande uit leden van The Rainbows en drie andere verenigingen uit Nederland, wereldkampioen geworden. Dit team bestaat uit totaal 55 leden.

Ook het Synergy largeteam, een team van 44 leden dat eveneens bestaat uit Rainbows en leden van drie andere verenigingen, viel in de prijzen. Het werd derde.

Ook kwamen op het WK in Lillehammer twee leden van The Rainbows solo in actie. Leana Reijers werd zesde bij het onderdeel Super X Strutt en tiende bij het onderdeel 1-baton. Deborah van Broekhoven werd 12e bij het onderdeel 2-baton.

De Roosendaalse meiden waren in Noorwegen met de coaches Bernice Vergunst en Nancy Jongmans en een aantal supporters.

Foto boven: De ‘Oranje’-equipe van The Rainbows uit Roosendaal in de sneeuw in Lillehammer.


Het Pomponteam, bestaande uit leden van The Rainbows en drie andere verenigingen uit Nederland, is wereldkampioen geworden.
 

Het largeteam werd derde. Rechts coach Bernice Vergunst, choreograaf Dion Hoppenbrouwer, coach Simone Soussani en coach Nancy Jongmans. Links: coach Caroline Meijvogel, bondscoach Sabina Hoogendijk en coaches Joyce en Nicole Nederstigt.
 

Leana Rijers werd zesde bij het onderdeel Super X Strutt (links)en tiende bij het onderdeel 1-baton.
 

Deborah van Broekhoven werd 12e bij het onderdeel 2-baton.
 

Deelnemers uit 18 landen worden welkom geheten in hun eigen taal.

 

 

Deborah van Broekhoven op de vloer.