web analytics

Première film Pannenhoef in bioscoop Roosendaal (19 okt)

Op donderdagavond 19 oktober is in de City Bioscoop in Roosendaal de feestelijke première van de film van het Brabants Landschap over Landgoed Pannenhoef, gelegen tussen Rijsbergen, Zundert en Sprundel. Publiek kan daar gratis naar toe.

Om zeker te zijn van een stoel bij de première, is het wel noodzakelijk om te reserveren via de website www.c-cinemas.nl. Het programma begint om 20:30 uur. De ingang van de bioscoop is aan de Lyceumlaan.

Brabants Landschap beperkt zich niet alleen tot het beschermen en beheren van de Brabantse natuur; ze maakt er ook films over die laten zien hoe mooi de natuur ‘dichtbij’ huis is. Filmmaker Mark Kapteijns is bij de première in Roosendaal aanwezig en wordt geïnterviewd. De première valt in de landelijke ‘Week van het Landschap’. De nieuwe film staat centraal op een filmavond met compilaties van natuurdocumentaires.

Er zijn ook natuurfilmavonden met onder andere de film over Pannenhoef in Bergen op Zoom (zondag 22 oktober 18:45 uur) en Etten-Leur (woensdag 25 oktober 20:30 uur). In die plaatsen wordt wel entree geheven. Kaarten kosten € 9,00, leden Filmclub Cinema Paradiso / CJP € 7,00

❯ Meer informatie op website van Cinemaparadiso
❯ Kaarten reserveren voor Roosendaal