web analytics

Prachtig strand bij tribune rkvv Roosendaal

Voor de tribune van het hoofdveld bij rkvv Roosendaal op Sporpark Hulsdonk ligt momemteel een prachtig, glad strand. Maar dat blijft niet lang zo. Het is de ‘bodem’ van het nieuwe kunstgrasveld dat hier wordt verwezenlijkt. De bedoeling is dat het veld in oktober wordt opgeleverd.

Daar vlakbij, net na de hoofdingang, wordt ook gewerkt. Aan een nieuwe stalling voor fietsen en scooters. Die scooters krijgen een plek gelijk bij opkomst van het sportpark, om te voorkomen dat er op het pad naar de kantine wordt gereden. ‘Scooters mogen dus niet ergens anders meer geparkeerd worden’, laat het bestuur op de clubwebsite weten.

Verder worden een paar wallen verwijderd: de wal tussen de entree en hoofdveld gaat weg, net als de wal tussen kantine en hoofdveld. Hierdoor ontstaat er een vrij zicht van en naar de tribunezijde. Het speeltuintje en de materiaalcontainers gaan een stuk naar achteren, zodat ook vanaf de kantine een vrij zicht kan ontstaan. ‘De inzet van de vrijwilligers binnen de vereniging is enorm, we zijn hier dan ook als bestuur erg blij mee. Zonder deze clubmensen hadden we niet zover geweest als waar we nu staan’, aldus het bestuur.


 


Zo was het hoofdveld van rkvv Roosendaal nog in juli van dit jaar
 

Wanneer: zondag 12 juli 2020 @ 09:30
Waar: Natuurpoort Wouwse Plantage, Schouwenbaan

Landgoedwandeling Een wandeling door het landgoed Wouwse Plantage en het Plantage Centrum waarbij wetenswaardigheden over de gebouwen en de historie