web analytics

Popkoor Akkoord brengt jubilieumshow Zilver naar Sint Jan (21 sept)

Popkoor Akkoord is aan het aftellen voor de jubileumshow Zilver op zaterdag 21 september. Twee shows van ruim anderhalf uur worden er die dag gegeven, één om 14.00 uur, één om 20.00 uur in het hart van Roosendaal, in de Sint Jan op de oude Markt.

Met nog een goede twee weken te gaan, benut het 45-koppige popkoor elk beschikbaar moment om te repeteren. Naast 17 nummers (van ballads tot pop) zijn er ook de choreografieën die soepel uitgevoerd moeten worden. Een flinke klus! Regisseur Jurgen Huigen ondersteunt dirigente Annalisa Schmad. Samen stomen ze het koor klaar voor twee bijzondere voorstellingen.

Gastartiesten
Het popkoor wordt begeleid door zijn vaste pianist Polle Dujardin en zijn combo. Daarnaast komen er voor deze gelegenheid gastartiesten zoals dansers van onder andere de Hiphop Factory en tangodansers Baco de Jong en Kayleigh van Poortvliet. Tijdens de avondshow zal de jonge band H!P (nu genomineerd voor de Roosendaalse Cultuurprijs in de categorie Jongeren) spelen en de band verzorgt ook de afterparty.

Kaarten
Kaarten zijn via de website van Akkoord te bestellen: www.akkoord.com en op 21 september is het ook mogelijk entreekaarten aan de deur te kopen. Het laatste nieuws, ook rond diverse win-acties, is te volgen via de website en de Facebookpagina van het koor.

❯ Website Akoord
❯ Facebookpagina Akkoord