web analytics

Popgroep Akkoord zingt ook op Roosendaals Treffen (23 sept)

❯ Roosendaals GTreffen afgeblazen
Talloze Roosendaalse clubs, organisaties, muziekverenigingen koren presenteren zich op zondag 23 september aan het ‘grote publiek’ op Roosendaals Treffen 2018. Zo ook het popkoor Akkoord, dat zich zowel in een info-kraampje in de Kerkstraat als op het podium voor het oude raadshuis op de Markt presenteert.

Het popkoor wordt in 2019 25 jaar jong en heeft aan enthousiasme nog niks ingeboet. Na de zomervakantie zijn de leden weer hard aan de slag gegaan met nieuw materiaal.

Veelzijdig
Het repertoire, dat zeer veelzijdig is en in vier- tot zesstemmige arrangementen wordt uitgevoerd, bevat onder andere ballads, hip hop, swing, rock en af en toe een Nederlandstalig nummer.

De artistieke leiding is in handen van dirigent Annalisa Schmad en de muzikale begeleiding wordt verzorgd door pianist Polle Dujardin. Het optreden van het koor op Roosendaals Treffen staat gepland tussen 12:45 en 13:15 uur.

Open repetitie
Akkoord zoekt nog nieuwe leden. Mannen (alle leeftijden) en vrouwen tot 40 jaar zijn van harte welkom om het koor te komen versterken. Op 25 oktober is er weer een open repetitie en kan iedereen die er belang in stelt, de sfeer komen proeven. De repetities zijn elke donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur.

Wie wil komen kijken, wordt uitgenodigd vooraf contact op te nemen via info@akkoord.com of ledenadministratie@akoord.com.

❯ Meer info op de website van Akkoord

 

 

Wanneer: zondag 12 juli 2020 @ 09:30
Waar: Natuurpoort Wouwse Plantage, Schouwenbaan

Landgoedwandeling Een wandeling door het landgoed Wouwse Plantage en het Plantage Centrum waarbij wetenswaardigheden over de gebouwen en de historie