web analytics

Pootjebadende dirigent op Big Band Festival…

Bij Sieben Recreatie op De Stok kan heel wat meer dan squashen. Denk maar eens aan de optredens op het Parkpodium daar. Het Big Band Festival van dit jaar kreeg zondag 27 augustus extra diepgang, door een pootjebadende dirigent…

Amsterdam heeft zijn Prinsengrachtconcert, het Grevelingenmeer zijn het Concert at Sea en terwijl op amper een kilometer afstand enkele DJ’s een voorzichtige start maakten met een stadsstrand-concert, had Recreatiepark De Stok zijn Big Band Festival. Nu bestaat dit Roosendaalse festival – gespeeld op twee podia aan de visvijver van De Stok – al enkele jaren, maar het kreeg dit jaar pas echt ‘diepgang’ met de tewaterlating van dirigent Rob van den Hoven.

Die deed dat overigens geheel vrijwillig. Zijn Bull Town Band uit Cuijk nam heel podium 2 in beslag, waardoor hij zich tot grote hilariteit van een bomvol terrasplein ‘genoodzaakt’ voelde vanuit het water te dirigeren. ,,De vissen sabbelen aan mijn voeten. Ergens anders moet je daar voor betalen’’, grapte hij nog en bleef de hele sessie met muziekstandaard in het water staan.