web analytics

Politie zoekt Roosendaalse automobilist na incident op Laan van Brabant

De politie van Roosendaal onderzoekt wat zich zaterdag 25 april aan het begin van de avond heeft afgespeeld op de Laan van Brabant. De inzittenden van twee auto’s hadden het er met elkaar aan de stok.

Twee auto’s zouden op de Laan van Brabant bijna met elkaar in botsing zijn gekomen. Een inzittende van één van de auto’s zou vervolgens zijn uitgestapt en met een slagvoorwerp de spiegel en een ruit van de andere auto hebben kapot geslagen. De bestuurder van deze auto, een 29-jarige inwoner van Waalwijk, reed naar een tankstation aan de Laan van Brabant en waarschuwde daar de politie.

Hij heeft aangifte gedaan van mishandeling en vernieling. De man en één van zijn inzittenden raakten lichtgewond door het glas van de ingeslagen ruit. De verdachte zou weer zijn ingestapt en zijn weggereden in de richting van de Laan van Limburg.

Politiemensen gingen op basis van het opgegeven signalement en kenteken op zoek naar de mogelijke verdachte, een 23-jarige man uit Roosendaal, maar hebben hem nog niet aangetroffen. Ze zetten het onderzoek voort.