web analytics

Politie zoekt getuigen ernstige mishandeling in Roosendaal

In de vroege ochtend van maandag 24 juni 2019 is een vrouw uit Roosendaal het slachtoffer geworden van een ernstige mishandeling. De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest, of mensen die meer kunnen vertellen, bijvoorbeeld omdat zij camera’s aan hun woning hebben hangen.

Het slachtoffer fietste tussen 02.00 en 03.30 uur van de Bloemenmarkt in Roosendaal naar de Vijfhuizenberg. Daar, op de Vijfhuizerberg, merkte ze dat iemand haar volgde. De vrouw werd vervolgens hardhandig geduwd en kwam hierna ten val. Ze werd hierop ernstig mishandeld en raakte buiten bewustzijn. Toen ze weer bijkwam heeft een voorbijganger op haar verzoek de politie gebeld. Agenten zijn ter plaatse gekomen en een onderzoek is gestart.

De politie is op zoek naar getuigen die iets meer kunnen vertellen over de grove mishandeling. Wie informatie heeft, of wellicht camera’s aan de woning heeft hangen die meer duidelijkheid kunnen verschaffen over deze gebeurtenis, dan vraagt de politie contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844 of via Whatsapp (0612207006). Ook kan dat via Meld Misdaad Anoniem, via de website (www.meldmisdaadanoniem.nl) of telefonisch (0800-7000). Vermeld bij contact graag zaaknummer 2019-146678.