web analytics

Politie zoekt fietster na aanrijding met twee meisjes

UPDATE – De vrouw (52) die betrokken was bij de aanrijding heeft zich woensdagmorgen 10 oktober gemeld. Ze heeft een verklaring afgelegd. Naast deze vrouw heeft zich nog een getuige gemeld. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Twee 14-jarige meisjes uit Roosendaal hebben maandagmiddag letsel opgelopen toen zij ten val kwamen na een botsing met een tot nu toe onbekend gebleven mevrouw op een fiets. De vrouw was doorgereden en nu vraagt de politie haar om contact op te nemen.

De meisjes fietsten rond 15.25 uur over de Commandobaan in Roosendaal. Door onbekende oorzaak kwamen zij in botsing met een mevrouw op een fiets die hen voorbij fietste. Beide meisjes vielen hard op de straat. De mevrouw die betrokken was bij de aanrijding stopte even, maakte een opmerking en reed vervolgens door zonder haar gegevens met die van de meisjes uit te wisselen.

De politie werd gebeld en agenten kwamen ter plaatse. Er zijn een paar getuigen gehoord en er is een afspraak gemaakt om aangifte te doen van het verlaten van de plaats van een ongeval. Beide meisjes zijn door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar zijn zij aan hun verwondingen behandeld.

De politie vraagt de mevrouw op de fiets zich te melden. Ook wie getuige geweest is van het ongeval wordt gevraagd contact met de politie op te nemen. Dit kan via het algemene telefoonnummer van de politie te bellen (0900-8844) of contact op te nemen via What’s App. Vermeld bij contact graag zaaknummer 2018-237047.