web analytics

Politie Roosendaal onderzoekt ‘ontvoering’

Vrijdag 22 maart 15:00 uur – De politie Roosendaal onderzoekt of er inderdaad eind van deze ochtend op de kruising Burgemeester Freijterslaan / Jan Vermeerlaan een vrouw in een auto ontvoerd is. Dat hadden getuigen bij de politie gemeld. Een witte auto, die daar bij betrokken zou zijn geweest, is begin van de middag gevonden. De bestuurder is aangehouden, ook de betreffende vrouw zit op het bureau.

Om 11.15 uur meldden verschillende getuigen, onafhankelijk van elkaar, bij de politiemeldkamer dat er mogelijk een vrouw tegen haar wil was meegenomen in een bestelauto. Dit zou gebeurd zijn op de kruising Burgemeester Freijterslaan / Jan Vermeerlaan in Roosendaal.

Wat de getuigen exact gezien hebben is nog niet bekend. In eerste instantie werd op Twitter door de politie gesproken dat het om een grijs voertuig zou gaan, later is bekend geworden dat het een witte bestelauto betrof. Met alle beschikbare eenheden heeft de politie in Roosendaal en omgeving naar het voertuig gezocht, in zowel politiewagens als onopvallende auto’s.

Ook omringende politie-eenheden werden in kennis gesteld. Terwijl er gezocht werd naar de auto meldde de politie dat met scenario’s rekening werd gehouden, ook met een incident in de relationele sfeer.

De witte bestelauto waar de politie, en een hoop hulpvaardige burgers, naar op zoek waren, is inmiddels in Roosendaal aangetroffen, zo meldde de politie rond half vier. De bestuurder is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Het slachtoffer is ook naar het bureau gebracht. Zij zullen allebei worden gehoord door de recherche. Op dit moment is de identiteit van beide betrokkenen nog niet bekend.