web analytics

Politie-onderzoek naar schietpartij Coothlaan/Bredaseweg

Maandagmiddag 11 juni heeft op de kruising van de Van Coothlaan en de Bredaseweg in Roosenaal een schietincident plaats gevonden. Vanwege hun vermoedelijk betrokkenheid zijn drie mannen aangehouden. Het gaat om twee inwoners uit Roosendaal (22 en 23 jaar) en een 30-jarige man uit Bergen op Zoom. Zij zijn voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht.

Het operationeel centrum van de politie kreeg rond 14.10 uur een melding dat er enkele keren was geschoten. Diverse politie-eenheden gingen met spoed naar deze locatie. Er werden geen gewonden aangetroffen. Een 35-jarige man meldde zich bij de politie en deed aangifte van het incident. Vermoedelijk ligt de oorzaak in de relationele sfeer.

Tijdens de zoektocht naar de schutters werd ook een politiehelikopter ingezet. De omgeving van de Van Coothlaan/Bredaseweg werd afgezet. Er werd een sporenonderzoek ingesteld, waarbij enkele hulzen werden aangetroffen. Ook werden meerdere getuigen verhoord. In de buurt van de Laan van Henegouwen en aan de Sophiastraat werd twee auto’s aangetroffen, die mogelijk met het incident te maken heeft. Deze zijn in beslag genomen en door een takelbedrijf weggesleept.

De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.