web analytics

Pokertoernooi in Roosendaal (1 juli)

Op zondag 1 juli 2018 is de Pokeren.nl Poker Series te gast in Roosendaal. Het toernooi in Partycentrum Black Horse start om 19:00 uur en spelers kunnen tot 20:30 uur instromen. Het toernooi is rond 0:00 weer afgelopen. Deelname kost € 12.95 en iedereen van zestien jaar of ouder kan zich inschrijven.

‘De Poker Series is uitermate geschikt voor recreatieve pokerspelers. Je hoeft dus helemaal geen ervaring te hebben om aan onze toernooien mee te doen. We spelen ieder toernooi met vaste delers’, aldus de organisatie.

Het toernooi in Roosendaal maakt onderdeel uit van het vierde seizoen van de Pokeren.nl Poker Series. Tijdens voorrondes kunnen spelers zich voor de grote finale of halve finale plaatsen. Bij het verdelen van de tickets wordt gekeken naar de beste 10% van de spelers. Bij 101 spelers zijn er 11 tickets. De chipleader bij het bereiken van de beste 10% gaat als winnaar direct naar de finale. Daarna wordt het toernooi in Turbo-variant uitgespeeld. De speler die als laatste met alle chips overblijft, gaat ook naar de finale.

Tijdens het spelen van de voorrondes verdienen spelers ook punten voor de Poker Series Ranking. Aan het einde van het seizoen plaatsen de beste 27 spelers zich automatisch voor de Ranking finale. Dit toernooi staat los van de grote finale.

De winnaar van de Poker Series krijgt een plekje in Team Pokeren.nl. ‘Als ambassadeur voor onze website ga je een jaar lang met de andere leden van het team op pad om nationale en internationale pokertoernooien te bezoeken. Dat een pokeravondje voor € 12,95 het begin van je pokercarrière kan zijn bewees Julian Hazelhof in 2017. Hij won de grote finale van het tweede seizoen en speelt sindsdien voor Team Pokeren.nl. Tijdens een € 660 Event van de Rotterdam Poker Series in Holland Casino wist hij maar liefst € 16.000 te winnen’, meldt Pokeren.nl

De spelers van Team Pokeren.nl hebben de afgelopen jaren meegedaan aan toernooien in Spanje, Las Vegas, Dublin, Londen, Manchester, Namen, Spa, Rozvadov, maar ook de World Series of Poker in Rotterdam en de World Poker Tour in Amsterdam.

❯ Pokeren.nl toernooi Roosendaal