web analytics

Na pizza en sushi nu ook hamburgertent aan Nieuwe Markt

In het achterste deel van de Nieuwe Markt aan de kant van Van Wely/Expert komt nóg een eettent. Recent opende daar, op de hoek met de Nispensestraat, een vestiging van Sushipoint en nu komt daar, op nummer 88, een vestiging van Johnny’s Burger Company bij. Deze Amerikaans georiënteerde hamburgerzaak is daar vanaf vandaag (maandag 29 januari) open.

Het is de twintigste zaak van deze snelgroeiende keten. De vestiging in Roosendaal wordt gerund door franchiseondernemer Abdel Addoukali. Hij kondigt aan dat hij zaterdag 3 februari tussen
15.00 en 17.00 uur gratis hamburgers uitdeelt op de Nieuwe Markt. ‘Zo kunnen de Roosendalers kennis maken met de smaakvolle “American Style” burgers die Johnny’s Burger Company in huis heeft’.

De deuren van de vestiging zijn iedere dag van 15.00 tot 22.00 uur open voor take-away én delivery. In het weekend sluit Johnny’s Burger een uurtje later. ‘Johnny’s Burger Company is (tot nu toe) voornamelijk actief in de Randstad, maar verovert in rap tempo ook de rest van Nederland’, meldt het bedrijf.

❯ Nieuwe Markt 98: Sushipoint (bezorgen, afhalen)
❯ Nieuwe Markt 88: Johnnys Burger (bezorgen, afhalen)
❯ Nieuwe Markt 96: New York Pizza (bezorgen, afhalen)