web analytics

Pinkster Boule op muziek van Clouseau bij Sieben Recreatie

 De 24e editie van de Pinkster Boule op recreatiepark De Stok in Roosendaal wordt een memorabele. Tribute-band Clouseau Ofzo luistert het evenement op, waarmee de rustieke locatie van Sieben Recreatie maandag 5 juni (tweede pinksterdag) een unieke combinatie herbergt van sport en cultuur.

Pinkster Boule is in veel opzichten een bijzonder toernooi. Jong, oud, ervaren en beginner kunnen er niet alleen aan deelnemen, maar maken ook allemaal kans op de titel.

Elke speelronde worden namelijk bij loting koppels gevormd die het tegen elkaar opnemen. Een beginner die het geluk heeft steeds een ervaren bouleur aan zijn zijde te krijgen, kan dus nog heel ver komen. Alleen de finale worden individueel gespeeld.

Vorig jaar ging de titel naar Cor Hartmans van de jeu-de-boulesafdeling van THOR. Jaarlijks melden zich tientallen bouleurs uit wijde omgeving op De Stok 4 om zich aan het surprise- schema te onderwerpen, hetgeen altijd een gezellig doe- en kijk-tafereel oplevert. Aanmelden kan via info@siebenrecreatie.nl en tot een uur voor aanvang ter plaatste. De eerste wedstrijdronde begint klokslag 13.00 uur.

Met de muzikale inbreng van Clouseau Ofzo slaat Pinkster Boule een nieuwe weg in. Het succes van de in 1987 door Koen & Kris Wauters opgerichte band Clouseau, met hitsingles als Anne en Daar Gaat Ze, veroorzaakte een heuse ‘Clouseaumania’. De band, die talloze keren het Sportpaleis tot de nok wist te vullen, viert dit jaar het 30-jarig bestaan. De nieuwe concerttour ‘Clouseau 30’ trekt uitverkochte zalen in België en Nederland.

De Roosendaalse popband Clouseau Ofzo, feliciteert de oorspronkelijke act en covert een topselectie van de vele hits, als Louise, Anne, Domino, En Dans. De tribute-formatie, onder muzikale leiding van Paul Rampaart en Edwin Koning, benadert met frontman Bernard Stevens het unieke Clouseau-geluid.

Clouseau Ofzo laat het publiek dansen en meezingen en weet ook de gevoelige nummers in een modern jasje te gieten. De band speelt tussen 15.00 en 17.00 uur op De Stok; toegang is gratis.