web analytics

Pelikaan wint tribune voor 200 leden bij Nederland – Spanje

Hockeyclub de Pelikaan uit Roosendaal is maatschappelijk goed bezig, vindt de Rabobank. De club is gekozen als een van de tien clubs in Nederland met de meest maatschappelijke betrokkenheid. Net als de andere negen winnaars mag de Roosendaalse hockeyclub met 200 leden en vrijwilligers naar het Rabo Eurohockey Championships 2017.

Op vrijdag 18 augustus worden de Pelikaners in Amstelveen verwacht op hun ‘eigen’ tribune bij de wedstrijd Nederland – Spanje van de oranje dames. Ze worden met bussen opgehaald bij hun sportcomplex.

Leden die mee willen, kunnen zcih via de website van de club aanmelden. Maar, zo laat het bestuur weten, als er te veel aanmeldingen komen, dan krijgen de vrijwilligers zoals de (jeugd)trainers, coaches en jeugdleden met ouders die als vrijwilliger actief zijn, voorrang.

‘We krijgen de prijs voor onze maatschappelijke betrokkenheid bij de Roosendaalse samenleving.  Zo laten we kinderen i.s.m. Sjors Sportief via proeftrainingen kennis maken met de hockeysport. We bieden ouderen met Fithockey de mogelijkheden om te blijven bewegen en actief te zijn. Stellen ons Clubhuis ter beschikking voor Rabo’s ClubKas actie. En voor kinderen die niet de financiële middelen hebben om te hockeyen werken we samen met Stichting Paul om dat toch voor elkaar te krijgen. Wat kunnen we trots zijn op onze club’, zegt het bestuur.

❯ Website De Pelikaan