web analytics

Opening Palm Parkies Roosendaal 2017 vanwege regenval afgelast

 UPDATE _ Ook dit jaar strijkt de karavaan van Palm Parkies weer zeven aaneensluitende woensdagavonden neer in het Vrouwenhofpark in Roosendaal. Het programma zou op 12 juli geopend worden door Pater Moeskroen, maar na hevige regenval moest de avond worden afgelast omdat het terrein te drassig was. De aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslapende ballades is nu te horen op vrijdagavond 25 augustus, op een extra avond in Roosendaal.

De laatste Palm Parkies-avond in Roosendaal is op 23 augustus met Radio Negra. De optredens beginnen om kwart voor acht. Het terrein gaat – voor een hapje en een drankje – normaal om half acht open, maar op mooie zomeravonden al om zes uur. Ciriteria daarvoor zijn: op de concertdag warmer dan 23° en geen voorspelling van regen.

Zomerplezier voor de thuisblijvers in het park.

Zomerplezier in het park voor de thuisblijvers, dat is de gedachte achter de Palm Parkies, die ook in Bergen op Zoom, Breda en Dordrecht worden gehouden. Bedoeld als ontmoetingsplaats om met vrienden, buren of het gezin op een mooie zomeravond kennis te maken met diverse soorten culturele muziekstijlen.

Pater Moeskroen opent De openingsact voor Roosendaal op 12 juli is Pater Moeskroen. Die is al dertig jaar een begrip in menig kroeg, theater, feesttent of festival. De heren stonden aan de wieg van krakers als ‘Joost’, ‘Laat Maar Waaien’, ‘Dansen’ en ‘Hela Hola’ en natuurlijk ‘Roodkapje’. Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten. ‘Live is de band een ware feest-sensatie, vol herkenning voor jong en oud’, zegt de organisatie.

De concerten duren tot ongeveer 22:30 uur. Daarna kan men nog even blijven nazitten; de bars gaan om 23:15 uur dicht. Bonnetjes kopen kan to 23:00 uur.

P R O G R A M M A:
12 juli: Pater Moeskroen (afgelast, terrein te nat)
19 juli Avi on Fore & Bluespaint
26 juli: Jared Grant
2 augustus: New Cool Collective
9 augustus: Waterproof Shampoo
16 augustus Wipneus & Prim
23 augustus: Radio Negra
25 agustus: extra avond Pater Moeskroen vanwege afgelasting 12 juli

>> Website Palm Parkies