web analytics

Passieconcert op Palmzondag in de Sint Josephkerk (14 april)

Op Palmzondag 14 april brengen het Gemengd koor Vox Jubilans onder leiding van Gunita Kronberga en het West-Brabants Symfonieorkest onder leiding van Carlo Nabbe het Passieconcert ‘Les sept paroles du Christ en Croix’ van Cécar Franck. Het vindt plaats in de Sint Josephkerk aan de Sint Josephstraat 7 in Roosendaal. Aanvang 15:00 uur.

Aan dit concert werken verder de volgende solisten mee: sopraan Anna Emelyanova, tenor Pim van Drunen, bas/bariton Noël Casteleyn en de pianist Hikmet Bilalov. Het concert wordt gehouden in de St. Josephkerk St. Josephstraat 2 te Roosendaal. Aanvang concert 15.00 uur.

Programma
De entree bedraagt 15 euro per persoon. Voor de pauze brengt het koor en solisten de volgende muziekstukken: ‘O salutaris hostia – Be still’, ‘My soul – And the mother did weep’ en het orkest speeltde 8ste symfonie Franz Schbert. In de pauze is er gelegenheid iets te drinken. Na de pauze wordt ‘Les sept parolus du Christ en Croix’ van César Franck uitgevoerd door alle mucisi.

Kaarten

De algehele leiding is in handen van Gunita Kronberga. Kaarten zijn via mail a.spaninks@ziggo.nl of telefonisch via 06-21298621 te bestellen. Ook zijn voor de aanvang aan de kerk verkrijgbaar. Het concert wordt gerealiseerd met financiele ondersteuning van cultuur Verbindt Roosendaal.

‘Les Sept paroles du Christ en Croix’ zijn de zeven laatste woorden van Christus aan het Kruis. César Franck [1822-1890] was een Belgische componist. .

❯ Meer info op website Vox Jubilans

Foto boven: website Vox Jubilans