web analytics

Passerelle doelwit van vandalen

De Passerelle over het spoor bij het station Roosendaal is al langer doelwit van vanalen. Daar zijn de afgelopen dagen weer nieuwe vernielingen aan toegevoegd. Maandag- en woensdagavond zijn bij beide liften de bedieningspanelen eruit gesloopt. Daardoor kunnen de liften voorlopig niet meer worden gebruikt.

Dat meldt de gemeente op de Facebookpagina. Tot er nieuwe panelen gemonteerd zijn, kunnen de liften niet worden gebruikt en zit er niets anders op om de trappen te gebruiken. De gemeente overweegt om nu camera’s op te gaan hangen.

andalen vonden het maandag- en woensdagavond blijkbaar nodig de bedieningspanelen van beide liften van de Passerelle eruit te slopen. Nadat we de melding binnen kregen, hebben wij gelijk actie ondernomen. De liften kunnen tot nader orde niet gebruikt worden tot de nieuwe panelen gemonteerd zijn. Dit kan wel even duren. Zodra we meer over de levertijden weten, laten we dit weten. Er zit dus niets anders op dan om de trappen te gebruiken. We overwegen om camera’s op te hangen.