web analytics

Parkeren bij Bravis vanaf 1 april alleen nog met bankpas

Vanaf 1 april 2021 kunnen patiënten en bezoekers bij de parkeerautomaten van het Bravis ziekenhuis alleen nog betalen met hun bankpas. Bravis heeft daartoe besloten omdat steeds meer patiënten en bezoekers dat al doen in plaats van met contant geld. ‘Dat is ook nog eens veiliger, hygiënischer en sneller’, zegt het ziekenhuis.

Momenteel staat er op iedere hoofdlocatie van het Bravis ziekenhuis één automaat waar met contant geld betaald kan worden. Op 1 april wordt deze betaalmethode dus uitgeschakeld. et is dan alleen nog mogelijk om een parkeerkaartje met een bankpas te betalen.

Het is op de parkeerterreinen van locatie Bergen op Zoom en Roosendaal ook mogelijk om te parkeren zonder een parkeerkaartje. Dit kan door de betaalpas of telefoon bij in- en uitrijden enkele seconden voor de kaartlezer bij de slagboom te houden. Het invoeren van een pincode is niet nodig. Het parkeergeld wordt automatisch, bij het verlaten van het terrein, van de bank/giro afgeschreven.

De parkeertarieven blijven hetzelfde. Net als de verstrekking van de week-, maand- en jaarkaarten. Weekkaarten kunnen bij de betaalautomaten verkregen worden. Voor maand- en jaarkaarten kan men terecht bij de receptiebalie in de centrale hal.