web analytics

Paasweekeinde met twee gezichten

Het wordt een paasweekeinde met twee gezichten, meldt Meteo Roosendaal West. We profiteren nog van een hogedrukgebied, dat wel langzaam richting zuidoost weg trekt. Vandaag (zaterdag) wordt een zonnige dag met een temperatuur die weer oploopt tot 20 of 21 graden. Er is een zwakke wind uit zuidoostelijke richting, langzaam draaiend naar zuidwest.

Komende nacht daalt de temperatuur tot 8 of 9 graden, om zondag weer op te lopen naar 21 of 22 graden. De wind blijft zwak uit zuidwest, met een kans op wat lichte regen in de avond. Op het naderen van een hogedrukgebied draait de wind richting noord rond middernacht, en neemt dan al toe tot matig. De temperatuur daalt tot 6 of 7 graden.

Maandag, tweede paasdag, wordt een meest bewolkte dag. De temperatuur komt niet veel hoger dan 10 of 11 graden door een koude, noordelijke wind.

In de nacht naar dinsdag komt de temperatuur rond 4 of 5 graden. Dinsdag komt de temperatuur amper tot 10 graden; de wind is zwak tot matig en draait langzaam naar noordoost tot oost. Vanaf woensdag meer zon en hogere temperaturen tot ruim boven de 20 graden eind van de week.

❯ Website Meteo Roosendaal-West