web analytics

Overval op Kruidvat in Roosendaal in Bureau Brabant

De overval op het Kruidvat-filiaal in het Dijkcentrum op dinsdagavond 4 december is een van de onderwerpen die aan bod komen in de uitzending ‘Bureau Brabant’ op Omroep Brabant op maandag 11 en dinsdag 12 maart.

Een filiaal van het Kruidvat aan het Dijkcentrum werd op dinsdagavond 4 december overvallen. Een man kwam om 18.55 uur de winkel in, bedreigde de medewerkster met een mes en eiste geld. Ook al was ze ontzettend bang, het lukte haar toch rustig te blijven en de kassa te openen. De man graaide alles wat hij pakken kon uit de kassalade, en propte het in een groene stoffen boodschappentas van Aldi. Hierop ging hier er weer vandoor.

Hij is ook vóór de overval vastgelegd. Vijf minuten eerder, het was toen dus 18.50 uur, was hij al even in de winkel. Hij sprak toen met een medewerkster over een product, zei dat hij er nog even over na moest denken en dat hij over vijf minuten weer terug zou komen.

Maandagavond 11 maart om 18.00 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.