web analytics

Overval Domino’s Pizza in Bureau Brabant

De overval op Domino’s Pizza aan de Boulevard in Roosendaal op 18 januari is komende week een van de onderwerpen die in Bureau Brabant van Omroep Brabant aan bod komen. De eerste uitzending is aandagavond 16 april om 18.00 uur. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17 april 17.00 uur.

Op donderdag 18 januari tegen half negen werd een vestiging van de Domino’s Pizza aan de Boulevard in Roosendaal overvallen. Het was de derde overval op dit filiaal in korte tijd.

Er kwam een man binnen die in het zwart was gekleed. Hij had zijn gezicht gedeeltelijk bedekt en had mogelijk een zonnebril op. Opvallend waren zijn gele handschoenen. Ook had hij een zwart met witte schoudertas bij zich.

De man bedreigde de medewerker met een vuurwapen en zei dat hij in de kluis moest zijn. De kluis kon echter niet worden geopend. De overvaller vertrok uiteindelijk met wat briefgeld uit de kassa. Er zijn beelden van de overval en vanuit de omgeving. Wie herkent de overvaller of kan meer over deze overval vertellen?