web analytics

Opnieuw sluiting drugspand, nu aan Hulsdonksestraat

Burgemeester Jacques Niederer van Roosendaal heeft opnieuw besloten een drugspand in Roosendaal te sluiten. Dit keer gaat het om een huurwoning aan de Hulsdonksestraat voor de duur van drie maanden. Hij neemt deze maatregel omdat de bewoner een grote hoeveelheid hennepstekken in de woning aanwezig had. Daarnaast bleek dat er een hennepkwekerij in aanbouw was.

Op 16 juli jl. doorzochten medewerkers van de drugssquad het huis aan de Hulsdonksestraat in Roosendaal. Bij deze doorzoeking werden in de schuur bijna tienduizend hennepstekken aangetroffen. Daarnaast werd er in een slaapkamer gewerkt aan de bouw van een hennepkwekerij. In de bijbehorende garage lagen diverse kweekmaterialen en potgrond opgeslagen.

De gebeurtenissen zijn voor burgemeester Jacques Niederer reden om de woning aan de Hulsdonksestraat voor drie maanden te sluiten. De sluiting gaat in op 20 september 2018 en duurt tot 20 december van dit jaar.

Burgemeester Jacques Niederer zegt in een reactie:
”Ik ga opnieuw een drugspand tijdelijk sluiten. Alle toegangsdeuren en ramen worden afgesloten en gedurende drie maanden mag er niemand in de woning komen. Onze drugssquad deed daar vlak voor d zomervakantie een inval. Alle aangetroffen spullen duiden op mogelijke handel in drugs. In ieder geval was men bezig met voorbereidingen om hennep te telen. En dat willen we niet in Roosendaal, want inwoners moeten zich veilig kunnen voelen in onze wijken en dorpen.”

Eerdere sluitingen dit jaar vanwege drugs
27-08-2018 Burgemeester sluit drugspand aan Boulevard voor drie maanden
12-07-2018 Burgemeester sluit drugscafé aan de Kaai voor een jaar
21-06-2018: Woning aan Lariks half jaar dicht na vondst drugs en wapens
06-06-2018 Burgemeester sluit nu ‘drugswoning’ aan Pres. Kennedylaan
13-04-2018: Drugspand aan Gastelseweg voor drie maanden dicht
29-03-2018 Burgemeester sluit drugspand aan Schuivenoord