web analytics

Opening Eye-Candy 24 in Roosendaal op zondag 6 oktober

‘Eye-candy’ is inmiddels een begrip voor exposities in de grote Galerie Anita Ammerlaan aan de Markt in Roosendaal. De serie is inmiddels aan nummer 24 toe. Die wordt zondag 6 oktober van 13:30 tot 17:00 uur geopend met live muziek door zanger/gitarist Stain (Istvan Ouborg). Op de expositie is tot en met 29 december werk te zien van 12 professionele kunstenaars.

12 kunstenaars
Dan zijn: Anna Nunes (schilderijen), Vera Zegerman (keramiek), Anne Hoogland (glaskunst), Inge Coolen (schilderijen), Marie-Josée Boerenkamp (schilderijen), Marina Cleiren (schilderijen), Brita Seifert (schilderijen), Gita Kalishoek (schilderijen), Simone van der Meeren (schilderijen), Edith Madou (keramiek), Frank Mabesoone (metalen sculpturen) en Anita Ammerlaan (schilderijen) zelf.

Diversiteit
De expositie biedt weer een mooie diversiteit met keramiek, glaskunst, metalen sculpturen en schilderijen in verschillende stijlen. De galerie is open van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00. Organisator Patrick Roelofs, de man van kunstenaar Anita Ammerlaan, is er van overtuigd dat ook deze keer de expositie weer in de smaak valt bij kunstliefhebbers.

Overgave
Op de openingsmiddag is iedereen welkom. Professioneel zanger gitarist Stain neemt de bezoekers mee langs diverse muziekstijlen, met nummers van toen tot nu met Engels- en Nederlandstalige nummers. Hij spreekt daarmee een breed publiek aan van jong tot oud. In zijn performance probeert Stain tot de essentie van het lied te komen en geeft zich met volle overgave aan zijn publiek. ‘Live komt hij verrassend uit de hoek omdat hij met meerstemmige zang zijn sound een oppepper geeft’, aldus Roelofs.

Locatiegegevens:
Galerie Anita Ammerlaan
Markt 39, Roosendaal
❯ Website Anita Ammerlaan

Foto boven: Zanger/gitarist Stain (Istvan Ouborg) luistert zondagmiddag 6 oktobr de opening van de expositie Eye-Candy 24 op.