web analytics

Opening expositie Eye-Candy 17 bij Anita Ammerlaan op 12 november

Op zondag 12 november is van 13:30 tot 17:00 de feestelijke opening van de expositie Eye-Candy 17 bij Galerie Anita Ammerlaan aan de Markt in Roosendaal. Op deze expositie is het professionele werk van 12 twaalf kunstenaars te zien. Tijdens de opening zorgt saxofonist Peter van Ineveld voor live muziek.

Het gaat om kunstwerken van Frank Vanhooren (België), Jos Rijff, Sonja van Dijk, Leo Gerritsen, Bert Verboon, Wiebrand Bouwkamp, Marian Bax, Mathisse Arendsen, Nel Douma, Marly Freij, Wim Noordam en Anita Ammerlaan. De expositie biedt weer een mooie diversiteit met schilderijen en ruimtelijk werk in verschillende stijlen en technieken.

De organisatie van expositie Eye-Candy 17 ligt in handen van kunstenaar Anita Ammerlaan en haar echtgenoot Patrick Roelofs, die samen de galerie aan de Markt 39 in Roosendaal uitbaten. De expositie is gratis te bezoeken van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00 uur.

Saxofonist Peter van Ineveld is geboren in Roosendaal en sinds kort terug in Nederland en woonachtig in Rucphen. Samen met zijn vrouw woonde hij drie jaar in Andalusië, Spanje. Daar speelde hij als straatmuzikant en trad hij regelmatig op in verschillende restaurants in de omgeving van Ronda. Hij heeft vier jaar saxofoon gestudeerd aan de Jazzschool in Rotterdam. Zijn grote helden uit de jazzwereld zijn: Stan Getz, John Coltrane, Sonny Rollins, Michael Brecker, Joshua Redman, Joe Lovano, Branford Marsalis en Chris Potter.

Patrick Roelofs: ”Wij zijn erg blij met deze bijzondere groep professionele kunstenaars en zijn er van overtuigd dat het weer een prachtige expositie gaat worden. Deze keer hebben wij kunstenaars uit Brabant, Zeeland, Friesland, Zuid-Holland, Gelderland, Limburg en uit België. Saxofonist Peter van Ineveld zorgt voor heerlijke en passende muziek tijdens de opening. Uiteraard is iedereen van harte welkom om er samen met ons een bijzondere en gezellige zondagmiddag van te maken!”

❯ Website Anita Ammerlaan