web analytics

Opening expo Eye Candy 18 werd weer een feestje

Zoals gewoonlijk was het zondagmiddag 18 februari bij de opening van de expositie Eye Candy 18 in de grote galerie van Anita Ammerlaan op de Markt 39 in Roosendaal weer goed toeven. Ruim 350 bezoekers kwamen deze middag een kijkje nemen in het atelier, waar tot en met zondag 13 mei werk van 15 kunstenaars te zien is.

De Roosendaalse kunstenaar Anita Ammerlaan en haar man Patrick Roelofs, de exposanten, gitarist Remko Willems en zijn zoon Valentijn en vinoloog Corné Janssen (wijnproeverij) kijken dan ook terug op een geslaagde opening. Roelofs: “Het doet ons goed om te zien dat er zoveel belangstelling en waardering was voor deze opening. We mochten niet alleen bezoekers begroeten uit Brabant, maar ook uit onder andere België, Zeeland, Zuid-Holland en uit Noord-Holland. De gitaristen Remko en Valentijn Willems zorgden met hun heerlijke muziek voor een sfeerverhogende muzikale omlijsting van de opening. Leuk was dat enkele muziekvrienden van Remko een aantal nummer meespeelde”.

De expositie biedt weer een mooie diversiteit aan schilderijen en ruimtelijk werk in verschillende stijlen en technieken. De 1150m2 grote galerie staat toe dat het werk van alle exposanten op een ruime en professionele manier tentoongesteld is.

De 15 kunstenaars presenteren zowel 3D-objecten als wandobjecten. De Eye-Candy 18 exposanten zijn: Inge Coolen, Anne Mannaerts, Mia America, Peter Vial, Anita Ammerlaan en de 10 kunstenaars van het kunstenaarscollectief ‘Diversity’: Jetty van Well, Heleen Posthumus​, Chris Overbeeke​, Adri Langbroek, Vincent Geels, Jo Huijsman, Martha​ Hooijschuur, Benjo Hooijschuur​, Jeanne te ​Dorsthorst en André ​te Dorsthorst.

De expositie is te bezoeken van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00 uur en loopt tot en met zondag 13 mei.