web analytics

Open orkestrepetitie van Muziekvereniging Roosendaal (20 jan)

Muziekvereniging Roosendaal houdt op zaterdag 20 januari tijdens de open dag van Cultuurhuis De Suite aan de Burgerhoutsestraat 23 een open orkestrepetitie. Die is van 15:30 – 16:30 uur. Onder leiding van dirigente Wendy Bellens staan ‘Shape of you’ (Ed Sheeran) en ‘De Eftelingmedley’ op de rol.

Bij de open reptitie is iedereen welkom, ook wie geen harmonie-instrument bespeelt, dus ook strijkers, gitaristen, pianisten en natuurlijk gewoon toeschouwers. Ook leerlingen van de mziekdocenten die in het Cultuurhuis les geven, doen mee. Dirigent Wendy Bellens is daar een van de muziekdocenten.

Wie graag aan de open repetitie wil meedoen, wordt gevraagd een mailtje te sturen naar secretaris@muziekverenigingroosendaal.nl,, zodat de organisatie voor voldoende bladmuziek kan zorgen.
Vermeld in je mailtje ook je instrument.

Open dag vanaf 13:00 uur
De open dag in het Cultuurhuis, met exposities,optredens en demonstraties, begint al om 13:00 uur. Het is de vaste repetitielocatie van Muziekvereniging Roosendaal. Ook geven hier verscheidene muziekdocenten les. Er zijn opnamestudio’s en oefenruimtes en sinds 1 mei 2017 is hier bovendien de School voor de Kunsten gevestigd, met drie lokalen voor verschillende niet-muzikale disciplines. Tevens is er een mooie ovenruimte. Daarnaast wordt een aantal ruimtes gebruikt door de Roosendaalse vestiging van Sportservice Noord-Brabant.

Bezoekers krijgen op de open dag dus een breed palet van cultuuruitingen te zien.

❯ Website Cultuurhuis De Suite